HTML

Lemész te alfába!

Pártfinanszírozás, képviselői költségtérítés, megélhetési politikusok, mindenre ráterpeszkedő állam, általános nyavalyák, civil kontroll, akármi.

Friss topikok

Linkblog

Egyenlők a még egyenlőbbekről.

2008.12.10. 14:34 alphanumericus

Az egység, mindenekelőtt

Domokos László, a parlament költségvetés bizottságának alelnöke megnyugtatóan nyilatkozott az InfoRádión tegnap. A rádiózás történetének egyik leggroteszkebb interjújában mesélte el, hogy "ilyen nehéz gazdasági helyzetben együtt kellett működni a többi párttal". Természetesen nem valamiféle összpárti cselekvési programról van szó a hülyeség demagógia választási politizálás ellen,áááá, dehogy. Meg kellett szavazni, hogy hivatalosan, számla nélkül számolhassanak el költségeikről az ország képmutatóiviselői, no meg, mutassuk meg a sok idiótának, hogy mi is tudunk adózni.

Érdemes meghallgatni a hanganyagot, én fetrengtem a röhögéstől kínomban. A teljesen egyértelmű kérdésre, ami azt tudakolta, hogy szerinte nem ciki-e, hogy a képviselők 15 százalékos adót fizetnek a térítéseik után, olyan nagyszerű válaszokat adott, mint egy igazi, nagy nevettető.

Öröm az ürömben, hogy Domokoshoz hasonlóan választott képviselőink egytől egyig nagy nevettetők, hiszen ritka nagy konszenzus született ez ügyben.

Nagy öröm az egység. Egyesüljetek!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://alphanumericus.blog.hu/api/trackback/id/tr31815054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása